INSIGHTS DISCOVERY

Verbeter de prestaties van je mensen en organisatie

Sommige mensen liggen u beter dan andere, ook op de werkvloer. Met sommige collega’s is samenwerken vanzelfsprekend, met anderen een hindernissenloop. Elkaar (en uzelf!) beter leren kennen is de sleutel tot meer werkplezier en en een hogere persoonlijke en team effectiviteit.

Om dit inzicht te kunnen bieden maken we tijdens deze training gebruik van uw persoonlijk Insights Discovery® profiel. Insights Discovery® is een krachtig en eenvoudig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren. Het gevalideerd instrument, gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt de 4 kleuren rood, geel, blauw en groen om uw persoonlijkheidsprofiel te bepalen. Met dit eenvoudig model beschikt u over een handige tool om ook andere persoonlijkheidstypen te herkennen en meer effect te bereiken tijdens vergaderingen, in uw omgang met collega’s en uw baas.

DE TRAINING HELPT JE…

Inzicht in je eigen werk- en communicatiestijl

Inzicht in anderen hun werk- en communicatiestijl

Effectiever leren communiceren

Inclusief uw eigen profiel!

Voor iedere deelnemer aan deze training wordt een individueel profiel opgesteld aan de hand van een vooraf in te vullen korte online vragenlijst. Op een leuke en inspirerende wijze maakt u zich vervolgens een taal en kader eigen, leert u andere persoonlijkheidstypen herkennen en uw aanpak en communicatie erop af te stemmen.

PLUSPUNTEN

Insights Discovery® is visueel heel krachtig, gemakkelijk eigen te maken en eenvoudig te onthouden. Na deze training kunt u er meteen mee aan de slag en kent u uw persoonlijk profiel. Bovendien ontvangt u een visueel geheugensteuntje onder de vorm van Insights® blokjes.

Contacteer ons

Is deze training iets voor u of uw organisatie?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte. Laat zeker uw contactgegevens achter zodat wij u kunnen contacteren.

Twijfelt u nog? Wij komen graag bij u langs voor meer informatie.