REFERENTIES

 

Yann, Nogmaals dank voor je gedreven inbreng op onze Passport-Day.  We kregen heel veel goede feedback over zowel het wetenschappelijke luik als de workshop

Steven Decock | Deputy Head of Security & Contingency
Brussels Airlines

Yann heeft een veelzijdige ervaring met veel inzicht in interpersoonlijke relaties, wat hem uitermate geloofwaardig maakt als trainer. Ik heb echt genoten van zijn training. Ik ben best sceptisch, want ik heb soms meer ervaring dan de trainer (zonder arrogant te zijn) en dan wordt het lastig om open te blijven. Bij Yann had ik dit probleem helemaal niet.

Tamara Eelsing | Diversity Manager
MIVB

A nouveau, un grand merci pour la formation de la semaine dernière. J’ai déjà eu l’occasion de suivre différentes formations Insights et celle-ci sortait vraiment du lot. Les retours de l’équipe sont aussi très positifs.

J’espère qu’on aura l’occasion de collaborer sur d’autre formations !

Aline Foucart Responsable Communication

TUC RAIL

Yann heeft een goede invulling gegeven aan onze teamdagen en dit op een erg levendige manier, perfect passend bij onze organisatie en medewerkers.

We hebben nu meer inzicht waar onze sterktes en uitdagingen liggen, zowel op individueel, team- als organisatieniveau.

Kelly Verlinden |HR Manager

Hotel Hungaria

Dankjewel Yann, voor je inzet en creativiteit tijdens de voorbereiding, de sessies en de keuzes die we samen genomen hebben. het eindresultaat is niet alleen tof en cool, maar vooral zeer inspirerend en moet nu ook een vervolg krijgen. De koers bepalen en vasthouden zijn de keys naar ons succes. Ik hoop dat je ons waar nodig nog kan bijstaan

Victor H van der Kwast CEO Private Banking Belgium & Luxemburg & Jersey & Guernsey & WCS
ABN Amro

Een overbelast team laten ombuigen van “ja, maar…” naar “ja, en…” was een hele uitdaging. Met de inzichten van de hoeden van Bono, beseft iedereen nu dat iedereen anders denkt en dat dat niet noodzakelijk een probleem is maar een opportuniteit die telkens om een andere aanpak vraagt
You did it again! Thanks!

Bart Van Zele | Managing Director 
Halito!

La formation a été extrêmement appréciée par tous les participants ; tu as su créer un climat de confiance dans lequel tous les membres de l’équipe, pourtant très nouvelle, ont su trouver une place et s’exprimer avec beaucoup de liberté et de sincérité.  Je pense que cette session a été très bénéfique pour la cohésion de l’équipe !

Denis Hermesse |Senior Vice President Finance & Services,

Executive Committee member – STIB-MIVB 

Yann brought us the Insights Discovery concept in a professional but open minded approach based on its own past experience and making use of emotional but factual principles and supported by numerous practical elements facilitating its adoption. It is not possible to successfully make use of Insights without following that training with your team.

Gregory Morel Head of Project Office
Puilaetco Dewaay Private Bankers

Bedankt voor de teambuilding van gisteren. Het was in ieder geval een enorm succes en een fantastische organisatie! Dankjewel 🙂 🙂 🙂
Ik vond het leuk om een klein stukje in de organisatie hiervan te kunnen helpen. Hopelijk tot een volgende keer en alleszins nog héél veel succes!

Kristine Mees I Personal Assistant
Franki Construct NV

Verrassend, kwalitatief, doen doen, toegankelijk & betrokken …dit zijn de waarden van Veritas maar ook de manier waarop Yann een opleiding inspireert”

Rita Serrien | Learning & Development Manager
Veritas

Een van de beste trainingen die ik al mogen volgen heb. Zeer goed gegeven met de nodige theoretische onderbouw, zonder dat deze storend werkt

Bruno Reynaert | Account Manager
Care Carrosserie

Let me thank you for this very energetic and successful session yesterday. It was an amazing “eye opener “ for us. Many thanks!

Jean-Marc Massart | Director Central Planning
GSK Vaccines

Enorm bedankt voor de goede prestatie voor PSA. De klant was werkelijk in de wolken en dat is fijn om horen!

Isabelle De Schryver | Senior Account Manager 
The Oval Office

Yann a été fort apprécié, on a vu comment il a pu s’adapter au groupe et utiliser les informations collectées au fil de la jounée.

Stéphane Depaepe  | General Manager
Ph Com

Ik kreeg inzicht in waarom bepaalde mensen beter met elkaar overweg kunnen dan anderen. Ook snap ik nu beter waarom ik in sommige situaties anders reageer dan anderen, en dat dit ok is. De grootste troef van deze opleiding was by far de trainer. Het enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Op deze manier blijft alles veel gemakkelijker hangen. Ook het feit dat men met kleuren werkt, ipv letters (MBTI) maakt deze opleiding heel wat duidelijker.

Karen Ellen I Office Assistant
Jidoka

Yann, Dankjewel voor jouw inzet, aanpak en energie die je in dit project hebt gestoken! Het is niet voor niets dat Collaboration als één van de thema’s naar voor is geschoven binnen de bank, maar ik denk dat onze samenwerking er alvast wel eentje was die hier als voorbeeld kan dienen.
Als buitenstaander heb je ons geweldig ondersteund in de aanpak van de lancering van dit interne programma.

Els De Brabander | Event manager – Business development 
ABN AMRO private banking

Yann, dank namens ‘Team voor Team Dynamics’. Iedereen vond het leuk, energiek en waardevol. Zelfs de twee dames die al eerder hadden kennisgemaakt met de principes, vonden dit een waardevolle verdieping. We gaan nog verder met elkaar in conclaaf over hoe er gevolg aan geven. Dank en tot ziens.

Belinda Schouten | Chief Operating Officer
ABN AMRO Bank Belgium

Yann was very much appreciated by team. He is a very dynamic and energetic trainer. He gave interesting content for people not familiar with the Insights Discovery tool, illustrating well with concrete examples some unfamiliar topics.

Vincent Vandamme | Vice President, Head of Primary Manufacturing Operations Hepatitis B and Malaria
GSK Vaccines

Nogmaals bedankt voor de zeer interessante dag, het hele team heeft er veel van opgestoken. De kleurtjes zijn alom aanwezig op de werkvloer!

Els De Brabander | Sales
Triple M – Entertainment Logistics 

Everybody was so enthusiastic about the Trusted advisor trainings. We received very good reviews both for the content and for the trainer!

Nha Khanh Le I Customer Journey Expert
ING

Ik wil je kort bedanken voor de interessante tweedelige opleiding rond Insights en onze profielen. Je hebt, ondanks of net door het remote karakter van de opleiding, een manier gevonden om de deelnemers (ook de groene en blauwe) mee te nemen en te enthousiasmeren in jouw verhaal. Ik vond de uitleg en voorbeelden trouwens down to earth, praktisch en tastbaar. Prima gedaan!

Frank Catteeuw | CHO
A.C.A  IT-Sollutions

 

Yann, heeft een zeer dynamische en interactieve methode om les te geven waardoor je opgezogen wordt in het onderwerp. Zeer persoonlijke aanpak binnen het coaching traject.

Natasja Wuyt| HR Manager
Geodis FF Belgium NV