INSIGHTS MEETS

DE BONO

In deze unieke trainingsmodule worden twee beproefde management modellen in elkaar geklikt.
Het Insights Discovery model wordt gelinkt aan de ideeën van de 6 hats of thinking van Edward De Bono. Door het toepassen van dit concept is het mogelijk om binnen bestaande teams de vastgelopen en soms verzuurde manier van onderhandelen terug te vitaliseren.

De methode werpt een nieuw licht op de manier waarop een team omgaat met het stellen van prioriteiten.

HOE?

Deze opleiding geeft u praktische tools om open te staan voor de visie van uw team. Ze leert  u om te gaan met de verschillende manieren waarop problemen door uw team kunnen bekeken worden en hoe u met deze uitdagingen kan werken.

De opleiding geeft u tevens een inzicht in uw stijl van leidinggeven, communicatie en manier van feedback geven. U gaat na wat uw eigen kracht is en wat de daaraan verbonden valkuilen zijn.

Met behulp van herkenbare voorbeelden en veel ervaringsuitwisseling zet u de theorie altijd om in de praktijk.

DE TRAINING HELPT JE…

Om efficiënter om te leren gaan met het bepalen van prioriteiten

Om zonder te oordelen de uitdagingen van een team te analyseren

Om een breed gedragen nieuwe werkwijze voor de toekomst uit te rollen

VOOR WIE?

Deze methode wordt dikwijls toegepast in een team dat reeds werkt met scrum meetings. De kern hiervan is een team dat werkt als een multidisciplinair en zelfsturend team maar dikwijls vastloopt op verschil in visies. Het uitgangsidee dat een scrum meeting maximaal 15 minuten mag duren, wordt daardoor dikwijls onderuitgehaald. Deze methode trekt de filosofie van scrum meetings terug vlot.

Scrum meetings komen vooral voor in een software development omgeving.

Contacteer ons

Is deze training iets voor u of uw organisatie?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte. Laat zeker uw contactgegevens achter zodat wij u kunnen contacteren.

Twijfelt u nog? Wij komen graag bij u langs voor meer informatie.