TRAINING 

INSIGHTS DISCOVERY

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Deze inzichten helpen ons om beter te communiceren, mogelijke conflicten beter aan te voelen en sneller tot team resultaten te komen.

LEUGEN- DETECTIE

Deze training leert je om emoties bij anderen te herkennen en hiermee een basis te leggen voor de evaluatie of iemand de waarheid spreekt of liegt. De opleiding leugendetectie is breed inzetbaar in een professionele wereld.

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® Serious Play® is de ideale manier om individuen, teams en organisaties duidelijke inzichten te geven in hun huidige situatie, hun ambities en doelen en de manier om die doelen succesvol te bereiken, zonder uit het oog te verliezen wat de risico’s kunnen zijn.

VERKOOP- EN NEGOTIATIE-TECHNIEKEN

Verkopers moeten zich aanpassen aan een steeds sneller veranderende wereld. Ook klanten veranderen snel. Als je succesvol wil zijn in de verkoop dan heb je inzicht nodig in wie er tegenover jou zit. Nieuwe inzichten en werkmethodieken dringen zich steeds meer op. De tijd dat verkopen een kwestie was van “het goed kunnen uitleggen”, is al lang voorbij.

 

LEIDERSCHAP EN MANAGEMENT

De opleiding managementtechnieken is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier zich wil verdiepen in de kennis die bij een goede manager hoort en deze snel en toepasbaar in de vingers wil krijgen

 

SOFT
SKILLS

Softskills is een brede verzamelnaam voor persoonlijke, emotionele of sociale vaardigheden die werknemers inzetten tijdens hun werk. Onze opleiding softskills een breed vormende training. Ze omvat inzichten rond feedback gesprekken, assertiviteit, teamdynamics, presentatietechnieken  en verschillende benaderingen rond conflict management.

 

FACS

Het Facial Action Coding System is de wetenschappelijke manier om gezichtsuitdrukkingen te analyseren. Het systeem helpt je om accuraat de zeven universele gezichtsuitdrukkingen bij je gesprekspartner de detecteren en hen daardoor sneller en beter te begrijpen.

STRESS EN BURN-OUT

Bijna één op vijf werknemers vertoont symptomen van een burn-out. Vaak zijn er heel wat tekenen die je kunnen waarschuwen. In deze module wordt er stilgestaan bij de verschillende componenten die kunnen leiden tot een burn-out en worden praktische tools gegeven om er mee om te gaan.

INSIGHTS MEETS DE BONO

In deze unieke trainingsmodule worden twee beproefde management modellen in elkaar geklikt.
Het Insights Discovery model wordt gelinkt aan de ideeën van de 6 hats of thinking van Edward De Bono. Door het toepassen van dit concept is het mogelijk om binnen bestaande teams de vastgelopen en soms verzuurde manier van onderhandelen terug te vitaliseren.