KEYNOTE SPEAKER

 

Yann Van den Branden is een top spreker op het domein van bodylanguage en leugen detectie. Wereldwijd geeft hij lezingen en seminaries over de fascinerende wereld van de dingen die wij verborgen willen houden, maar die onze lichaamstaal verraad.

Hij weet als geen ander zijn publiek op het puntje van hun stoel te houden tijdens zijn dynamische maar vooral humoristische lezingen.

Met zijn typische dynamische en begeesterende manier van spreken maakt hij van elke keynote speech een unieke belevenis. Hij neemt de toeschouwers mee op een wonderlijke reis doorheen het land van de lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen.

In lezing vol filmpjes uit binnen en buitenland laat hij zien wat wij meestal missen. Met videofragmenten uit het nieuws, realityshows, politieondervragingen en praatprogramma’s geeft hij praktische en verassende inzichten over de mensen om ons heen.

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken

@ TILI

Management is de dingen goed doen, leiden is goede dingen doen

@ BASE

Misschien kan je je job niet kiezen, maar wel de attitude waarmee je er elke dag heen gaat

@ CORELIO

We will heal as a team or die as individuals

@ DHL

Hoe klinkt uw elevator pitch?

@ PLATO

Mensen vergeten wat je gezegd hebt, maar vergeten nooit welk gevoel je hen gaf

@ KMO CONNECTED

Gras groeit niet door er harder aan te trekken

@ FRANKI

Yann Van den Branden is het meest bekend voor zijn werk in het domein van leugendetectie. Hij wordt gezien als een van de toonaangevende experten op het domein van non-verbale communicatie, bodylanguage en micro expressies. Deze topics vormden ook de focus van zijn werk aan de UCLAN Universiteit in Preston, waar hij samen met een team van specialisten onderzoek deed in het domein van leugen detectie en Emotional Awareness.

Yann heeft een Universitaire Master Degree in Psychologie en Linguistics met als specialisatie: Emotion, Credibility & Deception Detection (ECD) (Emotie Specialist en Leugenexpert). Yann tevens is een gecertifieerde FACS coder (Facial Action Coding System) en METT (Micro Expression Training Tool) expert.

Contacteer ons

Is deze training iets voor u of uw organisatie?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte. Laat zeker uw contactgegevens achter zodat wij u kunnen contacteren.

Twijfelt u nog? Wij komen graag bij u langs voor meer informatie.